247 Security

  • Noord-Holland, Lagedijk 1-3, 1544 KA Koog aan de Zaan Bekijk op Kaart
  • Telefoon: 075-657 39 01

Overzicht

  • Specialismen Evenementen beveiliging , Hondenbeveiliging , Hospitality / Receptie , Objectbeveiliging , Surveillance , Winkelbeveiliging
  • Geplaatste Vacatures 0
  • Bekeken 28

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een gevestigde naam in beveiligingsland. Al bijna 10 jaar beveiligen wij zowel particuliere objecten / mensen, bestuursorganen, horeca, grote evenementen waarvan het maatschappelijk belang erg groot is en verzorgen wij o.a. receptiediensten, gastheren en gastvrouwen bij diverse recepties of bij grote winkelketens. Onze slogan “Professionals in veiligheid” is exact zoals wij werken. Professioneel in al onze dienstverlening. Onze klanten laten dit ook blijken.

Wij vinden het belangrijk om te investeren in de kwaliteit van onze mensen, want dit heeft direct effect op onze opdrachtgevers en haar klanten. Denk hierbij o.a. aan de bezoekers van evenementen. De klanten van onze opdrachtgevers zijn voor ons hetzelfde. Vaak zijn onze mensen het eerste aanspreekpunt dat klanten van onze opdrachtgevers zien. Wij garanderen dat deze eerste indruk altijd professioneel is.

“Professionals in veiligheid“!
Dat is waar wij voor staan.

Facebook Twitter Instagram linkedIn
Zijbalk