Park Plaza Victoria Amsterdam

  • Noord-Holland, Damrak 1-5,1012 LG Amsterdam Bekijk op Kaart
  • Telefoon: 0612642874

Overzicht

  • Specialismen Horecabeveiliging
  • Geplaatste Vacatures 0
  • Bekeken 53

Bedrijfsomschrijving

Park Plaza is een eigentijds hotelmerk met individueel ontworpen hotels op levendige locaties, bekend om het creëren van memorabele momenten door de inspirerende service en bekroonde restaurants en bars. Deze levendige, authentieke ervaring is waar onze gasten van houden.   Wij begrijpen dat elk Park Plaza teamlid net zo individueel is als het hotel waar hij werkt. Daarom respecteren we je voor wie je bent – en vertrouwen we erop dat jij je je rol eigen maakt.  We zijn bereid om in je te investeren en je de ondersteuning en mogelijkheden te bieden om de carrière te ontwikkelen die je wilt. De toekomst is gevuld met mogelijkheden. Maak er deel van uit.

LEVEN BIJ PARK PLAZA 

Bij Park Plaza zijn we ons ervan bewust dat om onze gasten te inspireren, we eerst onze teamleden moeten inspireren. Daarom is Park Plaza zo’n positieve, inclusieve en ondersteunende plek om te werken.   We zijn er trots op dat we toegewijde mensen bij elkaar brengen die een gedeelde passie hebben voor het afstemmen van de hotelervaring op elke gast en zijn unieke behoeften. Jou aanmoedigen om jezelf te uiten en te groeien als individu – terwijl je deel uitmaakt van de familie – is een van onze hoogste prioriteiten.   De toewijding van ons team aan originaliteit en authenticiteit is wat echt doorschijnt. Door dezelfde waarden, normen en doelen te delen, is het team van Park Plaza in staat gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Over Park Plaza Victoria Amsterdam

Een slimme combinatie van antiek en modern, Park Plaza Victoria Amsterdam biedt historische architectuur en eigentijdse accommodatie met 298 gastenkamers in het centrum van de stad, op vijf minuten lopen van Amsterdam Centraal Station. Het hotel is vereeuwigd in de populaire cultuur door historici, romanschrijvers, filmmakers en fashionista’s. In de loop der jaren heeft een lange lijst van prestigieuze gasten, van Louis Armstrong tot Mata Hari, het hotel bezocht dat vandaag de dag de status van Nationaal Erfgoed geniet.

Facebook Twitter Instagram linkedIn
Zijbalk