VHD

Overzicht

  • Specialismen Meldkamer (PAC)
  • Geplaatste Vacatures 0
  • Bekeken 31

Bedrijfsomschrijving

Onze medewerkers (oftewel: helden) staan 24/7 klaar voor mensen die hulp nodig hebben na incidenten in het binnen- en buitenland. Ze geven advies en verzorgen het klantcontact. Dit doen ze uit naam van tal van organisaties, waaronder landelijk en internationaal bekende A-merken.
We handelen niet alleen in noodgevallen, maar ook met kleine hulpvragen zoals het overschrijven van een autoverzekering of bij een sterretje in de ruit kunnen klanten 24/7 bij ons terecht.
Onze ondersteunende diensten zorgen ervoor dat onze hulpverleners hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Zo zijn we samen één team met één taak: heldendaden verrichten.

Waarom onze medewerkers helden zijn? Zij maken meerdere keren per dag het verschil voor iemand aan de andere kant van de telefoon. Voor hen is het werk soms al erg vanzelfsprekend, maar voor de hulpvrager voelt het als échte heldendaad.

Veiligheid

Onze hulpverleners van de Particuliere AlarmCentrale (PAC) waarborgen de veiligheid in ons land. Zo behandelen ze (urgente) meldingen op het gebied van brandveiligheid, inbraak, cameratoezicht, voertuigbeveiliging, medische en niet-medische personenalarmering. Daarnaast monitoren en detecteren ze ongewone situaties en volgen deze op.

Facebook Twitter Instagram linkedIn
Zijbalk